پرژوه آسفالت تراشی، قیرپاشی و پخش آسفالت خیابان امام خمینی (ره) به طول 2200 وارد مرحله عملیاتی شد
پروژه آسفالت خیابان امام خمینی (ره) که پر تردد ترین و اصلی ترین خیابان هادیشهر است از روز پیش آغاز گردید.
به گزارش واحد فنی شهرداری هادیشهر این پروژه به طول 2200 متر و عرض 12 متر اجرا خواهد گردید که فاز اول آن از خیابان گلزار شهدا آغاز گردیده است .
شهردار هادیشهر گفت: بعد از حدود 15 سال حفاری ها شرایط جوی باعث فرسایش آسفالت خیابان امام خمینی (ره) شده بود فلذا تصمیم بر آن شد تا با تعریف پروژه مذکور و تصویب آن در شورای اسلامی شهر ، از محل تامین اعتبار ذیحسابی به مبلغ 1.5 میلیارد ریال این پروژه عملیاتی شودکه خوشبختانه بعد از برگزاری مناقصه لازم و تعیین پیمانکار واجد شرایط امروز شاهد اجرای فاز اول یعنی آسفالت تراشی این پرورژه مهم هستیم.
صادقیان ابراز امیدواری کرد تا 45 روز آینده این پروژه به طول کامل به بهره برداری برسد و از شهروندان فهیم هادیشهر خواست تا با رعایت دقت و احتیاط در رفت و آمد با عوامل شهرداری همکاری نمایند.
95/04/12